Welkom bij de Internationale Dansvereniging Rav Brachot

Rav Brachot is een recreatieve volksdansvereniging. Wij dansen elke maandagavond in de gymzaal van de Oranje Nassau school in Nijkerk. Naast beweging en ontspanning staat gezelligheid hoog in het vaandel.

Wanneer: maandagavond van 19.20 tot 22.10 uur
Waar:  Oranje Nassauschool, Prof. Eykmanplantsoen 3, Nijkerk
Wat:  19.20 – 20.30 uur Internationaal
         20.45 – 22.10 uur Israëlisch
Dansleiding: Angela Reutlinger uit Amsterdam

Wil je nader kennis maken met onze vereniging? Kom dan in beweging en dans mee!

.

Welkom op de site van Rav Brachot.

Dansen is van alle tijden en alle culturen. De benaming 'volksdansen' geeft aan dat een ieder het op zijn niveau kan beoefenen, en dat de muziek en bewegingen zijn ontwikkeld door mensen uit een bepaalde streek of land. Omdat de dansen zo divers zijn en uit alle windstreken komen, wordt er ook wel gesproken van 'werelddans' of 'internationale dans'.

Onze dansleidster is Angela Reutlinger. Zij weet door haar humor en enthousiasme en door haar uitgebreide kennis en de achtergronden van de dansen net dat beetje extra te geven aan de dansavonden. Angela is specialist in Israëlische dansen, maar ze heeft ook uitgebreide ervaring met de internationale dansen. Ze geeft regelmatig workshops in binnen- en buitenland, alleen of samen met internationaal bekende dansleiders of choreografen.

Naast onze wekelijkse dansavonden hebben we een paar keer per jaar speciale dansavonden. De 1e avond van het seizoen beginnen we rustig met een gezellige avond, met verzoeknummers om erin te komen. Op de laatste avond voor de kerstvakantie verandert de zaal in kerstsfeer. Voor wie het leuk vindt, organiseren we één keer per jaar een voorjaarswandeling, of we gaan met een groepje naar een dansweekend of voorstelling van het danstheater. We proberen elk seizoen minimaal één keer een gastdocent uit te nodigen, die gespecialiseerd is in dansen uit een bepaald land.

Kortom, dansen bij Rav Brachot is sportief en gezond, maar ook inspirerend en erg gezellig.

Alle praktische informatie over onze vereniging kunt u op deze site vinden. Heeft u daarna nog vragen, mail of bel gerust. De adressen vindt u bij contact.

ma apr 29 @19:20 - 10:10PM
Meivakantie
ma mei 06 @19:20 - 10:10PM
Dansavond
ma mei 13 @19:20 - 10:10PM
Dansavond
ma mei 20 @19:20 - 10:10PM
Dansavond
ma mei 27 @19:20 - 10:10PM
Slotavond

volledige agenda


We hebben 193 gasten en geen leden online

↑ Top  

© Rav Brachot 2019   Leden   Privacy