Afdrukken

Welkom op de site van Rav Brachot.

Dansen is van alle tijden en alle culturen. De benaming 'volksdansen' geeft aan dat een ieder het op zijn niveau kan beoefenen, en dat de muziek en bewegingen zijn ontwikkeld door mensen uit een bepaalde streek of land. Omdat de dansen zo divers zijn en uit alle windstreken komen, wordt er ook wel gesproken van 'werelddans' of 'internationale dans'.

Onze dansleidster is Angela Reutlinger. Zij weet door haar humor en enthousiasme en door haar uitgebreide kennis en de achtergronden van de dansen net dat beetje extra te geven aan de dansavonden. Angela is specialist in Israëlische dansen, maar ze heeft ook uitgebreide ervaring met de internationale dansen. Ze geeft regelmatig workshops in binnen- en buitenland, alleen of samen met internationaal bekende dansleiders of choreografen.

Naast onze wekelijkse dansavonden hebben we een paar keer per jaar speciale dansavonden. De 1e avond van het seizoen beginnen we rustig met een gezellige avond, met verzoeknummers om erin te komen. Op de laatste avond voor de kerstvakantie verandert de zaal in kerstsfeer. Voor wie het leuk vindt, organiseren we één keer per jaar een voorjaarswandeling, of we gaan met een groepje naar een dansweekend of voorstelling van het danstheater. We proberen elk seizoen minimaal één keer een gastdocent uit te nodigen, die gespecialiseerd is in dansen uit een bepaald land.

Kortom, dansen bij Rav Brachot is sportief en gezond, maar ook inspirerend en erg gezellig.

Alle praktische informatie over onze vereniging kunt u op deze site vinden. Heeft u daarna nog vragen, mail of bel gerust. De adressen vindt u bij contact.